ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΓΙΟΝ ΣΟΥ ΑΝΕΞΙΤΗΛΟ!

images

Το κραγιόν είναι πολύ βασικό για το μακιγιάζ μιας γυναίκας και είναι το καλλυντικό που θα βάλει οπωσδήποτε η καθεμία από εμάς στην τσάντα της πριν την έξοδό της.Για να διαρκέσει λοιπόν ένα κραγιόν περισσότερη ώρα,εκτός από την μάρκα και την ποιότητά του,σημαντικό ρόλο παίζει και ο τρόπος που θα το βάλουμε.Γι’αυτό θα σας προτείνω κάποια ‘κολπάκια’ που αν τα ακολουθήσετε το κραγιόν θα πάψει να είναι το μόνιμο άγχος σας σε κάθε έξοδο!Ακολουθείστε λοιπόν τα παρακάτω βήματα.

ΒΗΜΑ 1.

Το κραγιόν είναι το τελευταίο βήμα σε ένα μακιγιάζ γι’αυτό πριν αρχίσετε να βάφεστε βάλτε στα χείλη σας κάποιο ενυδατικό προιόν όπως το liposan και πριν ξεκινήσετε με τα χείλη το αφαιρείτε  απαλά με μία χαρτοπετσέτα.

ΒΗΜΑ 2.

Βάζουμε κονσίλερ ή πούδρα ταμποναριστά.Με αυτό το βήμα θα δείξει καλύτερα και το χρώμα του κραγιόν.

ΒΗΜΑ 3.

Βάζουμε το μολύβι περιγράμματος χειλιών.Αν δεν βρείτε το ίδιο χρώμα με το κραγιόν μπορείτε να βάλετε και κάποιο άλλο κοντινό χρώμα και στο τέλος δεν θα φαίνεται η διαφορά.

ΒΗΜΑ 4.

Αφού έχουμε βάλει το περίγραμμα απλώνουμε το κραγιόν με ένα πινέλο και μετά ταμπονάρουμε με μία χαρτοπετσέτετα.Αυτή τη διαδικασία την επαναλαμβάνουμε 2-3 φορές.

ΒΗΜΑ 5.

Τέλος βάζουμε για τελευταία φορά το κραγιόν είτε με πινέλο είτε κανονικά και προσθέτουμε προαιρετικά κάποιο lipgloss.

Ένα tip που πολλές από εσάς δεν θα γνωρίζετε είναι ότι στο τέλος βάζουμε ένα χαρτομάντηλο ανάμεσα στα χείλη για να φύγει η περιττή ποσότητα.Ακολουθώντας αυτά τα βήματα το κραγιόν σας θα είναι πιο σταθερό από ποτέ και δεν θα χρειάζεται συχνή ανανέωση!Περιμένω εντυπώσεις!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s